Behandlingar

Behandlingar

Fransförlängning


Vår fransförlängningstjänst ger dig de långa, fylliga fransar utan behov av mascara eller fransböjare. Passar även bra för dig med känsliga ögon så att du slipper mascara.
Vi applicerar varje fransförlängning nogrannt för att säkerställa ett naturligt resultat som kompletterar din ögonform och förbättrar din övergripande look.
Med vår tjänst för fransförlängning sparar du tid på din dagliga sminkrutin, eftersom dina fransar redan kommer att vara voluminösa och perfekt formade.

På vår salong använder vi endast högkvalitativa, säkra produkter för vår fransförlängningstjänst, vilket säkerställer att dina ögon och fransar skyddas under hela processen. 


Hos oss kan du även fylla på dina fransar från andra salonger men ta gärna reda på vilka storlekar och böj du har.

Lashlift & Browlift


I alla våra lashlift och browlift tjänster ingår färgning av dina fransar och bryn. Vi har färgerna ljusbrun, mellanbrun, mörkbrun, svart och blåsvart. Du kan också lägga till keratin behandling som vårdar och stärker fransar och brynen i samband med behandlingen 


Hållbarheten på lashlift är ca 6-12 veckor beroende på kvalite  och hur snabbt hårväxt man har men man kan färga emallan lift besöken. 


Hållbarheten på bryn är ca 4 v. 

Färgning & formning


Färgning är bland det vanligaste tjänsterna vi utför på salongen. du kan färga fransar och brynen och välja bland, ljua och mörka färger. Vi bleker tyvärr inte bryn i våran salong. 


Önskar du forma dina bryn kan du boka trådning som är likt vaxning och tar även de tunnaste kortaste håren. 


Vi trådar även överläpp, haka, kinder och polisonger.

Naglar & Pedikyr


Vår manikyrtjänst gör att dina naglar ser vackra och polerade ut, med ett brett utbud av färger och stilar att välja mellan.
Om du letar efter något lite mer glamoröst är vår nagelförlängningstjänst det perfekta valet. Våra erfarna Iryna kommer att skapa skräddarsydda, långvariga nagelförlängningar som passar din stil och dina preferenser.
Vår pedikyrtjänst kommer att ge dina fötter den vård de förtjänar, peeling och massage för att låta dina fötter kännas mjuka och fräscha.
På vår salong använder vi endast produkter och tekniker av högsta kvalitet för vår manikyr, nagelförlängning och pedikyr, vilket säkerställer att dina naglar och hud blir välvårdade.
Oavsett om du förbereder dig för ett speciellt tillfälle eller bara vill skämma bort dig själv, är vår manikyr, nagelförlängning och pedikyr det perfekta sättet att unna dig och känna dig vacker från topp till tå.

Laser Hårborttagning


Vår laserhårborttagningstjänst med Soprano Ice-maskinen ger en praktiskt taget smärtfri, bekväm hårborttagningsupplevelse som är säker och effektiv för alla hudtyper.


Soprano Ice-maskinens unika kylsystem säkerställer maximal komfort under laserhårborttagningsprocessen, vilket minskar eventuellt obehag eller irritation du kan ha upplevt med andra hårborttagningsmetoder.
Oavsett om du vill ta bort hår från dina ben, armhålor, ansikte eller något annat område på din kropp, är vår laserhårborttagningstjänst med Soprano Ice-maskinen det perfekta valet för långvariga resultat och ett bekvämt, problemfritt erfarenhet.


Vill du veta mer klicka här.

Kosmetisk tatuering


Vår kosmetiska tatueringstjänst ger långvariga, naturliga resultat som förstärker dina naturliga egenskaper och förenklar din dagliga skönhetsrutin. Med våra erfarna tekniker och toppmodern utrustning kan vi skapa skräddarsydda kosmetiska tatueringar som matchar din hudton, hårfärg och övergripande stil. Oavsett om du vill definiera dina ögonbryn, lägga till permanent eyeliner eller skapa den perfekta läppfärgen, är vår kosmetiska tatueringstjänst den perfekta lösningen för en skönhetsrutin med lågt underhåll och stor effekt. Vår kosmetiska tatueringstjänst är ett säkert alternativ till traditionell makeup, med minimal stilleståndstid och inget behov av daglig applicering eller touch-ups. På vår godkända lokal från miljö- och hälsoskyddsnämnden använder vi endast högkvalitativa pigment och steril engångsutrustning för vår kosmetiska tatueringstjänst, vilket garanterar en säker och hygienisk upplevelse för våra kunder.

Vill du veta mer klicka här.

Laser tatueringsbortagning


molekylen i mindre bitar innanför huden. Hela processen är beroende på din kropps immunförsvar och lymfsystemet som absorberar brutna pigment molekyler och tar bort de från våra kroppar. Bilden nedan ser du en pigment molekyl som laser bryter ner till mindre molekyler och därefter lättare för vår lymfsystemet att göras av med.


Vill du veta mer klicka här.

Presentkort


Vi erbjuder både fysisk och digitalt presentkort till alla våra behandligar på salongen. Du kan köpa en fysisk kort på plats eller köpa Bokadirekts universala via bokadirekt som man kan använda hos oss. Giltighetstiden på presentkortet är 1 år från köpsdatum.

Vill du veta mer

Boka en konsultation 

unsplash